Детски обувки

Публикувано от 14.05.2012


Здравейте! Приятели,моля споделете откъде купувате обувки за децата си /в София/ и горе-долу какъв бюджет отделяте за това?/всики вие/До ден днешен не мога да разбера какъв % от хората са склонни да купят по-скъпи и съответно по-качествени обувки на децата си, и какъв % залагат на по-евтините варианти.Всички търсим истината някъде по средата,но не винаги се получава.:))Лично аз съм от първата група родители,с дрехите компромис мога да направя но с обувките никога!

В България има една голяма пазарна свободна ниша и това е производството и търговията на качествени детски обувки. Нашият KidsButik полага огромни усилия и досега да намерим такъв БГ производител,различен от K&K,но се оказа,че това е много трудна задача.Никога няма да спра да повтарям,че за мен най-страхотните,качествени ,удобни и просто прекрасни детски обувки са на английската марка Startrite.разгледайте ги тук www.startriteshoes.com За нас единствения и голям проблем е огромния финансов ресурс които е необходим за тях,за да се поддържа такава складова наличност ,че за хората да има достатъчно голям избор на модели и размери.

Днес обикалях по Софийските молове и видях,че и там положението е катастрофално.Пълно е с дрехи,но не и с нормални детски обувки.Така,че моля споделете,ако можете качвайте линкове на магазини и сайтове или какво и да е,да съберем повече информация.Много ви благодаря и ще очаквам с интерес мненията и информацията на всеки един от вас.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Детски обувки, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Бъди първи, остави коментар

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>