Начало / Момчета / Детски якета и грейки за момчета / Детски зимен комплект от гащеризон и яке за момчета
KidsButikThumbnail 0Thumbnail 1Thumbnail 2Thumbnail 3Thumbnail 4Thumbnail 5
Joral
Детски зимен комплект от гащеризон и яке за момчета
Номер : 08200270
69.00 лв.

Избери размер

   Размери и номераНово предложение!Страхотен зимен комплект от гащеризон и яке момченца.Вътрешната част и на двете е силиконизирана полиестерна вата,което гарантира,че на детенцето Ви ще му е и топло и сухо на пързалката или в снега.Долната част на гащеризона е с ластик,за да не влиза сняг в ботушките и презрамките имат възможност да се регулират.Якето е меко,дебело и топло с две предни джобчета.В предната  част на качулката има ластик и тя със сигурност ще остане на главата на детето дори и при най-силния вятър.Варианта от менюто "зелен" е цвят резеда в комбинация с бяло.Прекрасна комбинация от цветове и цялостен дизайн!Това са страхотни дрешки абсолютно задължителни за зимния сезон за всяко детенце.Състав:100% полиестер.

KidsButik.bg предлага следните начини на доставка:

Икономична доставка (куриерска фирма Спиди ООД)

Услугата е валидна за всяко населено място на територията на България. Срок на доставка 2 работни дни.
За София - За покупки над 30.00 лв. доставката е безплатна! За покупки под 30.00 лв. към сумата за плащане се добавя 1.00 лв. доставка (останалата част от сумата за доставка се заплаща от KidsButik.bg).
За Страната - За покупки над 50.00 лв. доставката е безплатна!! За покупки под 50.00 лв. към сумата за плащане се добавя 3.00 лв. доставка (останалата част от сумата за доставка се заплаща от KidsButik.bg).
Час на доставка между 9:00 и 17:00ч. за населени места с офис на "Спиди" и между 9:00 и 13:00 за всички останали.

Експресна доставка (куриерска фирма Спиди ООД)

За София - За покупки над 30.00 лв. към сумата за плащане се добавя само 3.00 лв. такса “Експресна доставка”! За покупки под 30.00 лв. към сумата за плащане се добавя 1.00 лв. доставка + 3.00 лв за такса “Експресна доставка”.
За Страната - За Страната - За покупки над 50.00 лв. към сумата за плащане се добавя само 3.00 лв. такса “Експресна доставка”! За покупки под 50.00 лв. към сумата за плащане се добавя 3.00 лв. доставка + 3.00 лв за такса “Експресна доставка”.
Услугата е валидна за всяко населено място на територията на България. Срок на доставка 1 работен ден.
Час на доставка между 9:00 и 17:00ч. за населени места с офис на "Спиди"( виж тук ) и между 9:00 и 13:00 за всички останали.

Точен час (куриерска фирма Спиди ООД)

При избор на точен час на доставка към сумата за плащане се добавя 2.00 лв. такса “Точен час”. При избор на точен час на доставката( в страницата за доставка), часът може да се посочи в полето “Забележка”. Ние ще се свържем с Вас за потвърждение на посоченият от Вас телефон. Услугата “Точен час” се предлага само за градовете с офиси на "Спиди" ( виж тук ). “Точен час” може да бъде не по-рано от 10.30ч. и не по-късно от 17.30ч. Тълкува се +/- 10 мин.

Допълнителни условия:

- Поръчки се обработват от 10:00 до 17:00 ч. - Поръчки направени след 14:00 ч. се изпращат на следващия ден - Доставката се извършва в работни дни (без официални празници) от 10:00 до 17:00 ч. или в събота до 13:00 ч. - Застраховката на стоката е за сметка на www.kidsbutik.bg

KidsButik.bg предлага следните начини на заплащане:

Метод на плащане “Куриер”

Сумата за стоката се заплаща на куриера при доставянето й. Всички разходи са отбелязани в цената на поръчката.

Метод на плащане “Банков превод”

Трябва да направите превод към сметка на Жорал БГ ЕООД:

Жорал БГ ЕООД

БАНКА: Прокредитбанк България АД

IBAN: BG14PRCB92301037703523

BIC: PRCBBGSF
*посочете номера на поръчката като основание за плащане.


Информация за банковите данни ще получите и след като направите поръчката. След като направите банковия превод е желателно да изпратите копие от платежното на факс или email. За да доставим поръчката трябва да сме получили потвърждение за превода. В този случай не дължите нищо на куриера при доставяне на стоката.

Други продукти